Traductor

dissabte, 3 de setembre del 2011

Buchaca


El restaurant es diu "Buchaca". La decoració es dolentíssima però res més arribar ens han donat pa amb tomàquet i embotit. Després ens han portat pernil serrà i amanida. Però els embotits eren pitjor que els de L'Heura. Això sí, no hem demanat res i hauríeu de veure quin tros de plat! 

Al començament pensava que el servei era molt bo però ara ja estan trigant massa entre l'amanida i la carta o el següent plat. No s'han donat compte que el meu pare necessita una altra cervessa i encara no ha arribat el primer plat; són una mica lents! 

No m'he enrecordat de dir que no és carta, és un menú però no tens res a triar. Et menges el que et porten.

Rectifico, no són una mica lents, són molt lents. Per fi han portat el primer: Arrós de muntanya.  La veritat és que estava bo, el menjar és l'únic que paga la pena però no us ho creureu...!  ENS HEM MENJAT L'ARRÒS EN EL MATEIX PLAT DE L'AMANIDA!!! Hem començat a dinar a les 14:00, ja són les 15:37 i encara no ens han retirat ni el plat del primer: Si heu de de venir aquí ho feu quan no hi hagi gent.

A les 15:40 ens pregunten que què volem de postre però no ens han tret ni els plats. A las 15:42 ens porten les postres i ens retiren els plats. Bé, aquí s'acaba el dinar a les 15:47. 
Decoració: Fatal 
Servei: Molt dolent 
Presentació: normal 
Menjar: Bé 
Música: no hi havia 
Vistes: Dolentes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada