Traductor

dijous, 29 de març del 2012

Alimentaria

29/3/12: El día 27 vaig anar  a l'Alimentaria, una de las fires d'alimentació més importants d'Europa. 


Quan vaig arribar de l'institut, el meu pare em va dir que anés amb ell que em donaria una sorpresa. Quan vam arribar em vaig posar molt content però l'alegria va durar molt poc ja que quan ens vam dirigir a l'entrada ens van dir que els nens no podien entrar.


Jo em vaig posar super trist i vam donar tota la volta al recinte de l'Alimentària per veure si podíem entrar per la porta de darrera, però tampoc.


Ja estàvem a punt de marxar cap a casa quan el meu pare va tenir una idea. Em va dir que m'esperés un moment que faria una trucada. Al final ens van deixar entrar perquè el meu pare va trucar a una coneguda de protocol de la Fira de Barcelona.


Amb tanta volta se'ns havia fet tard i només quedava una hora per tancar, però em va donar temps a provar aperitius de diferents països, uns pernils que estaven per llepar-se els dits i després tornar-te'ls a llepar i també vam veure un  stand de formatges de Tros de Sort; el senyor que l'atenia es va mostrar molt amable i me'ls va deixar provar tots. Estaven boníssims!!! 


Els que més em van agradar van ser un formatge semblant al brie, molt tendre i un formatge de vaca semblant al roquefort i el que menys el tupí perquè és massa fort per al meu gust encara que el formatger per suavitzar-ho li va afegir mel, i em va semblar un bon detall.


Posdata:
Moltes gràcies al formatger i sobretot a l'amiga del meu pare.
Ni un miserable gràcies al que va posar la norma de que els nens no puguin entrar.
(No hi ha fotos perquè com només ens quedava una hora vaig decidir gaudir al màxim, ho sento!)