Traductor

dimarts, 1 de novembre del 2011

Ca les noies

Coulant de pulpo
18/9/11: Avui hem anat al restaurant Ca les noies. Hem entrat i ens han conduit a la nostra taula. En quant a la decoració és com ajuntar coses antigues amb modernes. Les parets són de totxo però les cadires són modernes i blanques i els sillons són d'un color taronja molt viu. La decoració està bé.


Ens han portat com aperitiu un pastís de salmó, carbassó, moniato i olivada que estava bo però no m'ha acabat d'agradar.













Wok de ternera
Eren diferents capes de verdura que feien un contrast de colors i sabors que estava força bé però al meu se li havia quedat enganxat un tros de paper.





Ens hem assegut en una taula que estava al costat d'una vidriera que tenia vistes a la plaça de l'Ajuntament i a més des d'aquí podem veure la cuina. Ja m'han portat el primer, coulant de pop i botifarra. 







Foie con higo
Era una espècie de pastís que tenia tres capes, a sota pop, a sobre patates i a dalt la botifarra. Jo, en principi, no vaig veure res més però quan ja m'havia menjat la meitat em vaig donar compte de que al centre portava un rovell d'ou! Estava molt bo!!!

De segon m'he demanat un filet de bou amb foie, de guarnició portava patata i el foie que portava per sobre del filet era fresc i decorat amb sal Maldon. La presentació era excel·lent i el filet estava al seu punt; poc fet i ben tendre.







Coulant
La meva mare ha menjat wok de vedella amb verdures i soja; diu que estava molt bo i les verdures com a ella li agraden: poc fetes.





El meu pare s'ha demanat torredes de foie amb figues, a ell li ha agradat però diu que prefereix les figues fresques a les confitades que li han posat, jo l'he provat però a mi les figues no m'agraden. de segon magret d'ànec que a tots dos ens ha agradat però a mi el punt agridolç no m'entusiasma.




           



La meva germana s'ha demanat un carpaccio de bacallà, el meu pare diu que estava molt bo però a ella no li ha agradat perquè diu que l'olivada estava molt forta. De postre hem provat el brownie i el coulant i tots dos plats estaven boníssims. Jo no he demanat postre ja que no tenia espai per menjar més. 




Menjar: Molt bo 
Servei: molt bo 
Presentació: boníssima 
Decoración: bona 
Música: bé

Us ho recomano!                                                                                                                             
                                                                                                                      
                                                                       

2 comentaris:

  1. Comimos muy bien y le hicimos fotos a toda la comida pero no las he puesto todas

    ResponElimina
  2. Me encanta tu blog , tu sinceridad en la descripcion y tus comentarios , siempre que he leido criticas sobre restaurantes creo recordar que tambien calificaban el Servicio ( Wc) y el Cafe y como veo que te acompañan tus padres creo que ellos podrian valorar ese apartado , bueno animarte a seguir , comunicarte que tienes otro seguidor , y que como soi un fan de la cocina invitarte un dia a mi humilde morada a una cena o comida y tener el placer de que valores el servicio , o bien que me acompañes en una comida en alguno de mis sitiso preferidos , bueno minicritico espero la siguiente entrega , un saludo .
    PARRA

    ResponElimina