Traductor

diumenge, 20 de novembre del 2011

MUG

Patates Mug i a la dreta gambetes de Palamós
12/11/11: Avui he anat al MUG, i menjarem de tapes. He demanat patates Mug, tartar de tonyina amb advocat i filet de bou amb carreretes. El meu pare ha demanat tartar de carn, filet de bou amb foie i "el que més li agradi al cambrer", que ha resultat ser unes gambetes de Palamós fregides. 


Primer ens han portat les gambes i les patates. Les gambes eren petites i estaven boníssimes. Estaven arrebossades amb una capa molt fina de farina i es podia menjar tot, la closca, les antenes, el cap...


Les patates Mug estaven bones però m'han decebut una mica perque no tenien res d'especial. 


Estaven tallades molt fines una a sobre de l'altra amb all-i-oli i salsa brava.




Tartar de tonyina

 Després ens han portat el tratar de tonyina que estava molt bo però no ha estat dels meus plats favorits. La tonyina és crua amb verdures tallades molt petites que feien en el plat un contrast molt bonic de colors. 

Després ha vingut el tartar de carn que estava francament bo i ha estat un dels meus plats favorits. Quan l'han portat portava per sobre un ou de guatlla. Tenia la carn de bou ben picada i moltes més coses que podeu trobar a internet si esteu interessats.






L'últim i més bo han estat els filets. El filet amb carreretes, que són un tipus de bolets i el milor de tots; el filet amb foie i reducció de Pedro Ximénez i sal Maldon. El filet amb foie no us el podeu perdre si veniu aquí!















Tartar de carn
El meu pare ha demanat de postre una tarta de xocolata amb pebre que estava bona i feia molt bon contrast i jo no he demanat res perque estava ple.




Servei: Molt bo i rapidíssim (de seguida que m'ha caigut el cobert m'han porta un de nou) 
Música : Molt suau. Perfecta de volumen 
Menjar: excel·lent 
Presentació: boníssima 
Decoració: Bona per al meu gust 
Si no sabéu on dinar o sopar aquest és un bon lloc. Per al meu gust és millor el cap de setmana ja que hi ha tapetes, entre setmana hi ha menú.

2 comentaris:

  1. Total nos quedamos con el Solomillo , gran eleccion , eres un crak , sigo sin poder dejar opinion como seguidor , un saludo amic meu.
    PARRA

    ResponElimina
  2. Hola Ivan, para cuando te decidas a cocinar tu: http://facilrapidoysano.blogspot.com/

    ResponElimina