Traductor

diumenge, 12 de febrer del 2012

Cocina conmigo!

La meva germana Elena i jo


Avui estic fent un "Hachis parmentier" amb l'ajuda del meu pare i d'un joc de la Nintendo que es diu "Cocina conmigo!" 
El hachis parmentier es típic de França.
Primer hem de picar la ceba i sofregir-la, mentre bullim patates.
Després li afegim carn picada a la ceba i anem desfent la carn fins que quedi ben cuinada i després li afegim vi blanc i brou.

Mi hermana haciendo la carne picada
Quan les patates s'han cuinat les pelem, triturem i efegim nata líquida amb sal i pebre fins que tingui consistència de puré. 

Després posem mantequilla o oli al fons d'un recipient resistent a la calor i aboquem uniformement el puré de patates i a sobre posem la carn.

Per sobre posem formatge ratllat o en pols i ho posem en el forn que abans havíem posat a 230ºC. I ara a esperar a que es cuini.

Ens ha quedat molt bo però la pesentació és fatal perque en teoria quan es fica al forn es fa en racions individuals i nosaltres l'hem fet tot junt con si fos un pastís i al servir-ho es desfeia tot.

Presentación: Insuficiente
Comida: Notable

Així havia de quedat...
Així ens ha quedat


1 comentari:

  1. umm que rico! estoy segura que eres un gran cocinero!
    tengo que probar las recetas de Cocina conmigo!

    ResponElimina