Traductor

dijous, 25 d’abril del 2013

Primavera de tapes 2013

Durant una setmana he estat anant a diferents bars amb el meu pare. 

La primavera de tapes es un event en que un grup de bars i restaurants decideixen vendre per 2 euros una tapa amb una beguda. Hem anat a varis bars i he vist des de tapes molt poc currades fins a delícies i he decidit fer un rànquig. 

En l'últim lloc poso a les patates amb salsa cabrales de la Casona Asturiana. Les patates estaven fredes, no em van agradar i una de les coses que em va cridar la atenció es que la carxofa de decoració del meu plat era marró i la del meu pare groga.

En penúltim lloc estan unes patates amb all-i-oli de la cerveseria l'Ateneu. No estaven dolentes i era un tapa abundant però no estava res elaborada.

Després va el vol-au-vent tebi amb contrastos de la cafeteria Moment's. Estava bo i treballat però era diminut i quasi tot era pasta fullada. Portava sobrassada, una mica de caramel i a més, segons el meu pare, crema de foie o una cosa per l'estil.

El maki amb reducció de salsa teriyaki del Ca les noies estava bo, però no li vaig trobar gaire especial ja que això es pot fer perfectament a casa amb algues, arròs i el que vulguis per dins. El que em va semblar malament és que de beguda només podies vi o canya llavors no vaig poder beure res.

El grijander (ou farcit amb gamba) del Tast & Vins estava molt bo, cap pega, ara els he classificat segons el sabor, no per com estaven fets.

En tercer lloc està la cassoleta gallega del Frankfurt Plaza, no sé perquè m'esperava menys i m'ha sorprès positivament. Consistia en una cassoleta plena de productes gallecs: lacon, orella, xoriço, patata i pebrot de Padrón.

En segon l'encenall de garrí trufat del restaurant Muxia que li faltava estar una mica més calent però encara així genial. Era bàsicament un puré de patata que tenia tires de garrí i amb salsa de trufes.

I en primer lloc, el millor per mi, la costella ibèrica desossada amb gelatina de taronja d'un dels meus restaurants favorits, el Mug. Estava exquisit, molt tendre ja que com m'havien explicat s'havia cuinat lentament a baixa temperatura i amb la seva pròpia salsa. La gelatina només era un detall però a mi m'agraden.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada