Traductor

dimarts, 26 de juny del 2012

Anònim


A la dreta llagostins,a l'esquerra els dos mousse
21/6/12: Fa uns dies se'm va sortir l'aparell i el meu pare m'ha convidat a un restaurant que es diu Anònim abans d'anar al dentista. Les parets estan pintades de negre i vermell, una combinació que a mi m'agrada i que li dóna un aspecte molt modern. Te quadres que de tant en tant van canviant i que avui són molt colorits.






Bomba
Primer han portat els llagostins arrebossats d'arròs verd.  El llagostí està clavat en un pal tot ple d'arròs que destaca pel seu color verd intens i dins d'un gotet amb romesco. També m'ha cridat l'atenció que tot el que porten en lloc d'estar en plats, està en lamines de pedra. Primer ho he provat amb tots els ingredient junts i desprès un per un.Desprès la mousse de roquefort amb gelee de poma i fruits secs garapinyats i Mousse de foie amb gelee d'albercoc i reducció de Mòdena. Tots dos tenien una textura molt suau. La part de sota era el mousse i la part de dalt era una gelatina. Estava servida en una llauna de sardines, una presentació molt especial.
Salmó
Un altre plat, aquest escollit pel meu pare, bomba de botifarra negra i all-i-oli. És una bola arrebossada que té all-i-oli per sobre i quan la mossegues notes una explosió de sabor, ja que la botifarra està molt tendre i gustosa. Per últim però no menys important, el tac de salmó sobre niu d' espinacs amb taronja sanguina cremada. A mi no m'agrada tant el peix i les verdures com la carn i la pasta, però haig de dir que el salmó està super tendre i gustós i encara que els espinacs cuinats no m'agradin estan tant poc fets que tenen la frescor de les que no estan cuinades i el sabor de les que sí.
Postres
De postres han tret un munt de gots de coses diferents com xocolata blanca i negra, formatge amb melmelades per sobre, sorbet de mojito. Jo m'hauria agafat el de xocolata negra però no tenia melmelada (jo li hauria posat una de taronja) i m'he agafat el de formatge i maduixa, que estava bo però no a l'altura dels primers plats i els segons.


1 comentari:

  1. Hola Iván, muchas gracias por este post tan bonito, nos hace muchísima ilusión y nos alegra que te gustara nuestra cocina. Esto nos llena de satisfacción en nuestro trabajo, que no es fácil, pero ponemos todo de nuestra parte.
    Ya sabes Donde estamos para lo que necesites.
    Esperamos que esta no sea tu ultima visita.
    Un abrazo y mil gracias una vez mas.
    EL EQUIPO ANÒNIM

    ResponElimina