Traductor

dimarts, 23 d’abril del 2013

Joviat

Fa poc vaig anar a l'escola Joviat, però no va ser per estudiar, no. Vaig anar per veure e informar-me sobre els cicles de restauració. Primer vam arribar i ens van fer una xerrada sobre com funcionava la cosa, com inscriure't quan dura i els títols que et donen.

Després el que més m'agrada, vam anar a menjar a un bufet organitzat i cuinat pels alumnes de l'escola d'hosteleria. La veritat es que estava molt bé, l'assistència i el servei era boníssim i la qualitat també. El que ens van explicar després es que aquests alumnes no havien treballat encara la presentació. Hi ha tres cursos: els de primer cuinen per la cuina de l'escola, els de segon tenen el bufet i els de tercer, que són els que treballen la presentació, tenen un restaurant a la carta.

Quan vam acabar de dinar ens vam donar una volta per la cuina mentre un dels professors ens explicava com funcionava tot. Les cuines són enormes i estan super netes i una de les coses que em va cridar l'atenció es que cada alumne té el seu joc de ganivets. Vull donar les gracies a tothom perquè van ser molt amables i ens van tractar super bé.

1 comentari:

  1. Hola Ivan,

    Moltes gràcies per la visita que vas fer a les nostres instal•lacions.
    També agrair-te l'oportunitat que vas donar-nos de mostrar-te l'organització de l'escola d'hoteleria i un tast del que fem cadascun dels dies del curs.
    Per Joviat és quelcom molt important l'aprenentatge dels nostres alumnes, però encara ho és més la il•lusió en que fan la seva feina.

    Restem a la teva disposició pel que consideris necessari.

    Una abraçada.

    Josep Codina
    Director General Escola Joviat
    08241 MANRESA (Barcelona)
    Tel. 93 872 69 88
    www.joviat.com

    ResponElimina