Traductor

diumenge, 9 de desembre del 2012

Els Jardinets de Gràcia

18/11/12: Avui vinc a un restaurant que es diu Els Jardinets de Gracia. Quan hem arribat, a l'hora que tocava, ens l'hem trobat tancat però enseguida ens han obert, ens han donat taula i preguntat per les begudes.

La decoració es molt moderna, amb uns sofàs i cadires blancs i negres, els sofàs a quadres. També hi han uns quadres que donen un toc de color. Hi ha una espècie de plantes seques que trenquen amb el toc de modernitat però alhora queden be. Hi ha poca iluminació i cap llum dona directament a les taules. Així que si aixeques la vista no et deslumbra. Hi ha més que suficient per veure però dona un toc de foscor. Els quadres estan a la venta.


Raviolis
Ens han portat les begudes i pa. Està cruixent i calent, molt bo, però porteu un platet que si no les taules s'embruten. D'entrant ens han portat mossades de tonyina marinades amb salsa de soja i maionesa de minso. Era com el tàrtar de tonyina que ja havia provat, molt bo i la maionesa tenia un sabor extrany. M'agrada la tonyina crua. Tenies una petita porció de tonyina i al costat la maionesa i desprès les hortalisses que eren cruixents i fresques. De primer hem menjat raviolis de confit d'ànec amb peres i salsa de foie. La carn era molt tendra, el foie li donava aquest gust característic, però les peres li donaven un punt dolç al foie i amb això també al ravioli. Hi havien dos. L'únic que no m'agrada per ara es que no presenten els plats (no et diuen que porten, encara que tinguis la carta a mi m'agrada que m'ho expliquin) i que només et serveixen les begudes el primer cop, no et posen quan se t'acaba.
jeje... era la carn

Igual que entre el primer i el segon han trigat poc per el següent han trigat una mica mes, però es carn. La carn era super tendra i la reducció de vi que tenia m'agradava. Haig de reconèixer que la salsa de castanyes i moniato era molt bona i si la barrejaves amb la carn estava bona, llàstima que a mi no m'agrada el moniato. També hi havia chalote, que es ceba francesa. Segons el meu pare es una ceba amb menys picantor però perquè us aclareu sap exactament igual que un calçot. De postres en hem menjat un mousse de iogurt amb daus de mango i crumblee. El iogurt era escumós i el crumble que es una especie de brownie li donava el gust de xocolata i nous que tant m'ha agradat. La segona combinació es quan s'ajunta el mango del final amb el iogurt.


Mousse de iogurt
En general el lloc esta molt be i si no te l'estrella no crec que sigui pel menjar sinó per el servei, que no es que sigui dolent però li falten els petits detalls que he comentat abans. Recomanat.

5 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En el menú de la derecha está integrado el traductor de Google para que se pueda entender en todo el mundo.

      Elimina
  2. sincerament per tenir tretze anys escrius de meravella i si no ho deixes.. crec que tindrem un dels millors crítics del país d'aquí uns anys
    el que trobo a faltar es la relació qualitat preu o sigui posa preus ,i també un traductor,ja que el teu blog pot servir de guia gastronòmica del nostre país

    ResponElimina