Els Jardinets de Gràcia
18/11/12: Avui vinc a un restaurant que es diu Els Jardinets de Gracia. Quan hem
arribat, a l'hora que tocava, ens l'hem trobat tancat però enseguida ens han
obert, ens han donat taula i preguntat per les begudes.
La decoració es
molt moderna, amb uns sofàs i cadires blancs i negres, els sofàs a quadres. També hi han uns
quadres que donen un toc de color. Hi ha una espècie de plantes seques que
trenquen amb el toc de modernitat però alhora queden be. Hi ha poca iluminació i
cap llum dona directament a les taules. Així que si aixeques la vista no et
deslumbra. Hi ha més que suficient per veure però dona un toc de foscor. Els quadres
estan a la venta.
|
Raviolis |
Ens han portat les begudes i pa. Està cruixent i
calent, molt bo, però porteu un platet que si no les taules s'embruten. D'entrant
ens han portat mossades de tonyina marinades amb salsa de soja i maionesa de
minso. Era com el tàrtar de tonyina que ja havia provat, molt bo i la maionesa
tenia un sabor extrany. M'agrada la tonyina crua. Tenies una petita porció de
tonyina i al costat la maionesa i desprès les hortalisses que eren cruixents i
fresques. De primer hem menjat raviolis de confit d'ànec amb peres i salsa de
foie. La carn era molt tendra, el foie li donava aquest gust característic, però
les peres li donaven un punt dolç al foie i amb això també al ravioli. Hi havien
dos. L'únic que no m'agrada per ara es que no presenten els plats (no et diuen
que porten, encara que tinguis la carta a mi m'agrada que m'ho expliquin) i que
només et serveixen les begudes el primer cop, no et posen quan se t'acaba.
|
jeje... era la carn |
Igual
que entre el primer i el segon han trigat poc per el següent han trigat una mica
mes, però es carn. La carn era super tendra i la reducció de vi que tenia m'agradava. Haig de reconèixer que la salsa de castanyes i moniato era molt bona i
si la barrejaves amb la carn estava bona, llàstima que a mi no m'agrada el
moniato. També hi havia chalote, que es ceba francesa. Segons el meu pare es una
ceba amb menys picantor però perquè us aclareu sap exactament igual que un calçot. De postres en hem menjat un mousse de iogurt amb daus de mango i crumblee. El iogurt era escumós i el crumble que es una especie de brownie li
donava el gust de xocolata i nous que tant m'ha agradat. La segona combinació es
quan s'ajunta el mango del final amb el iogurt.
|
Mousse de iogurt |
En general el lloc
esta molt be i si no te l'estrella no crec que sigui pel menjar sinó per el servei,
que no es que sigui dolent però li falten els petits detalls que he comentat
abans. Recomanat.
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaEn el menú de la derecha está integrado el traductor de Google para que se pueda entender en todo el mundo.
Eliminasincerament per tenir tretze anys escrius de meravella i si no ho deixes.. crec que tindrem un dels millors crítics del país d'aquí uns anys
ResponEliminael que trobo a faltar es la relació qualitat preu o sigui posa preus ,i també un traductor,ja que el teu blog pot servir de guia gastronòmica del nostre país
El traductor ja està a la barra de l'esquerra.
Eliminadreta
ResponElimina