Els Jardinets de Gràcia
18/11/12: Avui vinc a un restaurant que es diu Els Jardinets de Gracia. Quan hem 
arribat, a l'hora que tocava, ens l'hem trobat tancat però enseguida ens han 
obert, ens han donat taula i preguntat per les begudes.
 La decoració es 
molt moderna, amb uns sofàs i cadires blancs i negres, els sofàs a quadres. També hi han uns 
quadres que donen un toc de color. Hi ha una espècie de plantes seques que 
trenquen amb el toc de modernitat però alhora queden be. Hi ha poca iluminació i 
cap llum dona directament a les taules. Així que si aixeques la vista no et 
deslumbra. Hi ha més que suficient per veure però dona un toc de foscor. Els quadres 
estan a la venta.
La decoració es 
molt moderna, amb uns sofàs i cadires blancs i negres, els sofàs a quadres. També hi han uns 
quadres que donen un toc de color. Hi ha una espècie de plantes seques que 
trenquen amb el toc de modernitat però alhora queden be. Hi ha poca iluminació i 
cap llum dona directament a les taules. Així que si aixeques la vista no et 
deslumbra. Hi ha més que suficient per veure però dona un toc de foscor. Els quadres 
estan a la venta.
|  | 
| Raviolis | 
Ens han portat les begudes i pa. Està cruixent i 
calent, molt bo, però porteu un platet que si no les taules s'embruten. D'entrant 
ens han portat mossades de tonyina marinades amb salsa de soja i maionesa de 
minso. Era com el tàrtar de tonyina que ja havia provat, molt bo i la maionesa 
tenia un sabor extrany. M'agrada la tonyina crua. Tenies una petita porció de 
tonyina i al costat la maionesa i desprès les hortalisses que eren cruixents i 
fresques. De primer hem menjat raviolis de confit d'ànec amb peres i salsa de 
foie. La carn era molt tendra, el foie li donava aquest gust característic, però 
les peres li donaven un punt dolç al foie i amb això també al ravioli. Hi havien 
dos. L'únic que no m'agrada per ara es que no presenten els plats (no et diuen 
que porten, encara que tinguis la carta a mi m'agrada que m'ho expliquin) i que 
només et serveixen les begudes el primer cop, no et posen quan se t'acaba.
|  | 
| jeje... era la carn | 
Igual 
que entre el primer i el segon han trigat poc per el següent han trigat una mica 
mes, però es carn. La carn era super tendra i la reducció de vi que tenia m'agradava. Haig de reconèixer que la salsa de castanyes i moniato era molt bona i 
si la barrejaves amb la carn estava bona, llàstima que a mi no m'agrada el 
moniato. També hi havia chalote, que es ceba francesa. Segons el meu pare es una 
ceba amb menys picantor però perquè us aclareu sap exactament igual que un calçot. De postres en hem menjat un mousse de iogurt amb daus de mango i crumblee. El iogurt era escumós i el crumble que es una especie de brownie li 
donava el gust de xocolata i nous que tant m'ha agradat. La segona combinació es 
quan s'ajunta el mango del final amb el iogurt.
|  | 
| Mousse de iogurt | 
En general el lloc 
esta molt be i si no te l'estrella no crec que sigui pel menjar sinó per el servei, 
que no es que sigui dolent però li falten els petits detalls que he comentat 
abans. Recomanat.
 
 
 
          
      
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaEn el menú de la derecha está integrado el traductor de Google para que se pueda entender en todo el mundo.
Eliminasincerament per tenir tretze anys escrius de meravella i si no ho deixes.. crec que tindrem un dels millors crítics del país d'aquí uns anys
ResponEliminael que trobo a faltar es la relació qualitat preu o sigui posa preus ,i també un traductor,ja que el teu blog pot servir de guia gastronòmica del nostre país
El traductor ja està a la barra de l'esquerra.
Eliminadreta
ResponElimina