19/1/13: Avui he quedat amb un amic per fer sushi per dinar a casa meva així que aquí us deixo els ingredients i passos a seguir per fer sushi.
Ingredients:
-Arròs especial per fer sushi
-Algues nori
-Salmó, tonyina,gambes o el que li vulgueu posar dins al sushi
-Wasabi
-Vinagre blanc, si voleu especial per al sushi però no cal
-Salsa de soja
-Sal
- Gingebre
Instruccions:
1- Posa l'arròs que utilitzaràs en un colador (pel que no es fiquin els grans d'arròs) i mentre el poses sota l'aixeta i va rajant l'aigua has d'anar agafant grapats d'arròs i fer força amb la mà, després deixes anar el grapat i agafes arròs d'un altre punt del colador i repeteixes el procés, d'aquesta forma es neteja l'arròs.
2- En una olla posa l'arròs i 200ml d'aigua per cada 100g d'arròs que hagis posat, després posa a bullir l'aigua.
Salmó |
Gambes obertes |
5- Quan hagueu cuinat les gambes les heu de tallar longitudinalment per la part de les potes però no del tot i sense arribar a la cua de forma que quedin obertes. Nota: Traieu el fil negre.
6-Quan hagin passat els minuts apaga el foc i deixa reposar l'arròs 10 minuts. Pots aprofitar per acabar d'arreglar les gambes o el peix. Quan hagi acabat el repós posa sal i vinagre al gust a l'arròs i remena fins que es refredi.
easy sushi |
Així ens ha quedat!
maki |
nigiri |
.
hola ivan somos tus primas Angela ,Natalia ,Fabiola, Cecilia y Carlota nos alegra q estes en Austria te echaremos de menos y nos hemos quedado de piedra con el mini critic
ResponEliminaJajaja tranquilas que en verano estaré de vuelta i supongo que nos veremos!
Elimina